Tillbaka

Ledig lägenhet mitt i stan

Vill du bo mitt i stadens plus och samtidigt känna lugn och stillhet när du stänger till din lägenhet? Då kommer du att hitta hem på Kungsgatan i Victoriahuset. Här blir nu en trea på 122 kvm ledig på det översta våningsplanet.

Det är en genomgående lägenhet med balkonger både åt öster och väster. Den har ett stort rymligt vardagsrum och fräscha ytskikt med vita målade väggar och parkettgolv. Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin finns i lägenheten. Huset är byggt med tjocka betongväggar och treglasfönster. Parkeringsplats finns att hyra i husets garage.

Victoriahuset ligger mitt i centrum av Örebro. Det är ett cityboende med många kvaliteter som du kanske inte hittar någon annanstans. Här är det nära till allt som city har att erbjuda i form av service, upplevelser och livskvalitet. Kultur, nöjen, shopping och restauranger hittar du direkt utanför dörren.

Men här väljer du själv väljer om du vill känna stadspulsen. När du stänger dörren till din lägenhet eller går ut på innegårdens rofyllda terrass sänker sig lugnet och stillheten.

Månadshyra inkl. tillval: 15 489 kr

Inflytt: Uppsagd till sista november, kan vara ledig tidigare.

Klicka här för att göra en intresseanmälan