Tillbaka

Hyresadministratör / Bovärd sökes

Carlsson & Åqvist är ett Örebrobaserat fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 35 000 kvm uthyrningsbar yta fördelat på bostäder, lokaler, samhällsfastigheter och parkeringar. Bolaget grundades 1890 av Erik Åqvist och en kompanjon och är än idag ett familjeägt bolag som ägs och drivs av syskonen Sten, Björn och Carina Åqvist där den primära målsättningen är att förvalta fastigheter av god kvalitet med hög servicenivå. Verksamheten har vuxit och behovet inom administrationen har ökat. Därför önskar vi nu anställa en Hyresadministratör / Bovärd.

Om rollen
Som en del av Carlsson & Åqvist förväntas du likt övriga medarbetare ta ett helhetsansvar för verksamheten. I arbetet förekommer kontinuerlig kontakt med såväl hyresgäster, hantverkare som andra aktörer där du blir ansiktet utåt. I huvudsak ansvarar du för kontakt och administrationen runt uthyrning av bostäder samt allmänna kontorsuppgifter, men då verksamheten även står inför en digitaliseringsresa ser man gärna att du tar en aktiv roll i detta arbete.

Arbetsuppgifter

  • Visningar av lägenheter
  • Besiktningar av lägenheter
  • Kontraktsskrivning
  • Enklare bokföring
  • Ta emot och hantera uppsägningar
  • Digitalisering av fastighetsinformation
  • Ta emot och hantera felanmälningar samt kontakta och möta upp hantverkare vid behov
  • Kontinuerlig hantering av hemsida och sociala medier, uppdatera lediga objekt och liknande.

Vi ser att du som söker kommer från en liknande tjänst, gärna inom fastighetsbranschen (men ej krav) och trivs i en kommunikativ såväl som administrativ roll. Du har god datavana och tidigare arbetserfarenhet från administration/kontor/reception. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska samt innehar körkort, minst klass B.

Som person ser vi att du är serviceorienterad, har en god social förmåga och värnar om personlig integritet. Är strukturerad och håller ordning och reda i ditt arbete. Är en positiv och lösningsorienterad kollega med hög samarbetsvillighet

Är du intresserad? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till bjorn.aqvist@aqv.se

För övriga frågor om tjänsten, vänligen kontakta: Björn Åqvist: T. 070 630 74 11 E-post: bjorn.aqvist@aqv.se

Sista ansökningsdag: 1 december 2022

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Mer om Carlsson & Åqvist kan du läsa här.