Tillbaka

Fastighetsskötare sökes

Carlsson & Åqvist är ett Örebrobaserat fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 35 000 kvm uthyrningsbar yta fördelat på bostäder, lokaler, samhällsfastigheter och parkeringar. Bolaget grundades 1890 av Erik Åqvist och en kompanjon och är än idag ett familjeägt bolag som ägs och drivs av syskonen Sten, Björn och Carina Åqvist där den primära målsättningen är att förvalta fastigheter av god kvalitet med hög servicenivå. Verksamheten har vuxit och därför önskar vi nu anställa ytterligare en fastighetsskötare.

Om rollen
Rollen som fastighetsskötare innebär ett helhetsansvar där du tillsammans med övriga medarbetare i bolaget tar ansvar för vad som behövs göras i företagets fastigheter. Du tilldelas eget ansvar för några av fastigheterna. I arbetet förekommer kontinuerlig kontakt med såväl hyresgäster, hantverkare och andra aktörer där du blir ansiktet utåt.

I tjänsten ingår

  • Hyresgästkontakter
  • Visningar av lägenheter
  • Besiktningar av lägenheter
  • Utomhusskötsel
  • Hantera olika typer av fastighetssystem, såsom värme, ventilation, brandlarm, sprinkler, lås m.m.
  • Åtgärda fel/mindre reparationer såsom inom bygg, vvs, el eller målning samt kontakta och möta upp hantverkare vid behov.

Vi ser att du som söker kommer från en liknande tjänst inom fastighetsbranschen med kunskap inom fastighetsskötsel och fastighetssystem. Du är händig, har en god social förmåga och värnar om personlig integritet. Du är en positiv och lösningsorienterad kollega med hög samarbetsvillighet. Du talar och skriver obehindrat på svenska och gärna även på engelska samt innehar körkort, minst klass B.

Är du intresserad? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till bjorn.aqvist@aqv.se

För övriga frågor om tjänsten, vänligen kontakta: Björn Åqvist: T. 070 630 74 11 E-post: bjorn.aqvist@aqv.se

Sista ansökningsdag: 1 december 2022

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Mer om Carlsson & Åqvist kan du läsa här.